Увzvynecажаеми ученици и родители,

 

На 15-ти септември 2020 г. откриването на учебната 2020/2021 година ще се проведе по малко по-различен начин. Разчитаме на Вашата отговорност за спазване на мерките, точните часове на събиране и влизане в сградата на училището, за да можем заедно да преминем през това предизвикателство без притеснения за здравето и безопасността на всички ни. 

   ОУ "Черноризец Храбър" се включва в инициативата на Асоциация "Българска книга" , подкрепена от МОН „Купи 1 книга. Дари я на своето училище!“ Призоваваме Ви на първия учебен ден вместо цвете да подарите нова книга за обогатяване на библиотечния фонд в училище. Покажете своето отношение към литературата и книгите! Превърнете се в посланик на четенето и нека заедно превърнем книгите в символ на началото на новата учебна година!
За Ваше улеснение е приложен списък с препоръчителна ученическа литература по випуски:
 
График за 15.09.2020:

1. Подготвителна група, I-ви и V-ти клас - в 9.00 ч. - откриване на учебната година в източен двор (от страната на сините спортни площадки)

2. II-ри клас - 9.00 ч. -  влизане в сградата от западен вход (с естакадата)

3. III-ти клас - 9.30 ч. - влизане в сградата от западен вход (с естакадата)

4. IV-ти клас - 10.00 ч. - влизане в сградата от източен вход (от страната на сините спортни площадки)

5. VI-ти клас - 10.00 ч. - влизане в сградата от западен вход (с естакадата)

6. VII-ми клас - 10.30 ч. - влизане в сградата от западен вход (с естакадата)

Всички ученици ще се допускат в училище с униформи и маски!

 

Припомняме Ви и задължителните противоепидемични мерки и дневния режим, които са въведени в училище за учебната 2020/2021 година -

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!